GOMAS SRL, BISTRITA

AFACERE DE FAMILIE

Gomas SRL a fost infiintata de Gondosch Ioan Adrian in anul 1992, alaturi de fratele sau Gondosch Stefan, avand ca obiect principal de activitate topografia iar incepand cu anul 2005 si geotehnica.

De-a lungul timpului societatea a imprumutat din calitatile fondatorului, calitati pe care incercam sa le mentinem si acum: curaj, seriozitate, hotarare, intelegere, continuand afacerea de familie inceputa cu mai mult de 25 de ani in urma.

In relatia cu clientii nostri ne propunem sa fim prompti si flexibili fara sa ne abatem de la normele de calitate.

Atunci cand nu suntem pe teren, ne gasiti pe str. Avram Iancu, nr. 7, Bistrita sau folosind formularul de contact.

gomas, afacere de familie, gondosch ioan adrian

STUDII GEOTEHNICE

Am realizat nenumarate studii geotehnice pe tot cuprinsul judetului Bistrita-Nasaud, incepand cu constructii de locuinte, blocuri si continuand cu constructia de drumuri, alimentari cu apa, reabilitari de monumente istorice, etc. Avem studii geotehnice realizate si in judetele: Cluj, Mures, Maramures, Suceava, Alba, Bihor, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Caras-Severin.

PARTENERII NOSTRI

Ne mandrim ca am reusit sa mentinem o relatie buna cu toti partenerii nostri, ingineri proiectanti, arhitecti, primarii, beneficiari. Am reusit acest lucru, straduindu-ne sa gasim solutii convenabile intr-un timp cat mai scurt.